Bijzonder en Kleurrijk

Verzendkosten NL €2,95 en EU €3,95 - vanaf €25 gratis

Algemene Voorwaarden Bijzonder & Kleurrijk

Door het plaatsen van een bestelling via de webshop, accepteer je de Algemene Voorwaarden. Alle bedragen zijn vermeld in euro’s, inclusief omzetbelasting en exclusief verzend en eventuele administratiekosten.

Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor de geldigheidsduur zoals vermeld op de internetsite, facebook, nieuwsbrief met betrekking tot die speciale aanbieding. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.

Alle materialen die Bijzonder & Kleurrijk gebruikt zijn nikkelvrij.
Bijzonder & Kleurrijk is niet aansprakelijk voor allergische reacties tijdens of na het dragen van de armbanden, kettingen en oorbellen. Dit heeft te maken met de zuurgraad van de huid. Hoe lager de PH waarde hoe sneller de kralen, bedels, sluitingen etc. verkleuren. Bijzonder & Kleurrijk heeft hier geen invloed op. 

Berg je armbanden, kettingen en oorbellen het liefst op in een gesloten sieradendoos of lade. Voor kinderen onder de drie jaar geldt dat ze armbandjes en kettingen áltijd onder toezicht moeten dragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen. Ga verstandig met babysieraden om, ook al zijn ze nog zo sterk gemaakt. Het is geen speelgoed en baby’s en kleine kinderen mogen ook nooit slapen of druk spelen met sieraden om.

De koper is verplicht de artikelen bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de artikelen aan de overeenkomst beantwoorden. De koper dient hierbij rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde artikelen. Indien de artikelen niet aan de overeenkomst beantwoorden, dient de koper Bijzonder & Kleurrijk daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen dertig (30) werkdagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

Bijzonder & Kleurrijk

Inschrijven Nieuwsbrief

Scroll naar boven